Lomamökit kansallispuistossa

Luonnonrauhaa, hiljaisuutta, lepoa ja huoletonta lomaa tarjoaa sinulle Wanhan Vartiamäen lomamökit sijaintina Keski–Suomi, Joutsa.
Wanhan Vartiamäen lomamökeillä on huomioitu ekologisuus, kierrätys ja luonnonmukaisuus.

Lisäpalveluina loppusiivouksen ja liinavaatteiden lisäksi mahdollisuus vuokrata siirrettävä palju, kaksi paria liukulumikenkiä, kolme kanoottia ja kolme sup-lautaa. Tarvittaessa löytyy myös polkupyöriä ja lasten potkukelkkoja.

Kaipaatko maaseudun rauhaan? Lumoudutko luonnosta?
Haluat kenties tutustua elämään maatilalla, näyttää tuttuja kotieläimiä lapsillesi ja lastenlapsillesi.

Varaa Tähtitalvikki tai Maijala ja kysy tutustumisretkeä maatilalle!

Lomamökit

Tähtitalvikki

8+2 henkilöä
Alk. 195 €/vrk
Alk. 1120 €/vko

Rutajärven rannalla sijaitseva Tähtitalvikki on iso, kaikilla mukavuuksilla varustettu, talviasuttava huvila. Tällä tasokkaalla loma-asunnolla on tilaa isommallekin porukalle. Huvilan varustelussa on ajateltu erityisesti lapsiperheitä.

Maijala

4+2 henkilöä
Alk. 100 €/vrk 
Alk. 490 €/vko

Kansallispuiston eteläpuolella sijaitsevan Vähä-Harjujärven rannalla sijaitseva Maijala on perinteinen kesämökki. Erähenkisen ja ekologisuutta arvostavan retkeilijän vuokramökki. Kaikenkarvaiset lemmikit ovat tervetulleita lisämaksutta.

Maatilan eläimet

Ympäri vuoden voi käydä tutustumassa maatilan eläimiin. Vastassa aina iloinen suomenlapinkoiramme Nelson. Rapsuteltavissa kaksi suomenhevostammaa Kaisla ja Hilla sekä shettisponi Pippuri. Talvella navetasta ja kesällä laitumelta löytää parikymmenpäisen emolehmäkarjan. Tervetuloa tutustumaan tilaan!