Vuokramökki Tähtitalvikki

 Tähtitalvikki-huvila on tilava, avara ja valoisa vuokramökki joka kutsuu viettämään leppoisaa lomaa ympäri vuoden.

Vuokramökki Tähtitalvikki

 Tähtitalvikki-huvila on tilava, avara ja valoisa vuokramökki joka kutsuu viettämään leppoisaa lomaa ympäri vuoden.

Tasokas varustelu
Hinnat alkaen
Vihreämmän ajatusmaailman mukaisesti:

Talviasuttava lomamökki Tähtitalvikki

Tilava, avara ja valoisa Tähtitalvikki-huvila kutsuu viettämään leppoisaa lomaa ympäri vuoden. Samassa pihassa on huvilan asiakkaiden vapaassa käytössä leppeät löylyt antava puulämmitteinen rantasauna. Lemmikit ovat tervetulleita tietyin rajoituksin pienestä lisähinnasta. 

Lemmikkien tuomisesta Tähtitalvikkiin sisälle on aina sovittava erikseen.  Makuuhuoneisiin lemmikkejä ei saa päästää.

Erityisesti kesäaikaan suosittelemme lämmittämään rantasaunan ja nauttimaan puulämmitteisen kiukaan pehmeistä löylyistä. Elämys se on myös esimerkiksi jouluna. Rantasaunalla on kesäisin mahdollisuus myös lisämajoitukseen neljälle hengelle.

Vuokraa tilava (8+2hlöä), tasokkaasti varustettu mökki. Täysin omassa rauhassa, keskellä kansallispuistoa. Upea hiekkaranta odottaa sinua ja perhettäsi!

Tähtitalvikki on myös mainio paikka pitää pieniä perhejuhlia. Mökiltä löytyy noin 20 hengelle astiasto, ruokailuvälineitä, isoja kattiloita ja uunivuokia.

Tähtitalvikki-huvila on valmistunut syksyllä 2008 Rutajärven rantaan aivan keskelle Leivonmäen kansallispuistoaluetta. Tontin reunasta alkaa oma yksityinen luonnonsuojelualue ja mökkiä ympäröi kansallispuisto. Ilta-aurinko lämmittää upeaa hiekkarantaa, joka on kivetön, kaislaton ja tasaisesti syvenevä, siis ihanteellinen uimaranta myös lapsille.

Kodikkaaseen tupakeittiöön kokoontuu isompikin porukka suuren pöydän ympärille.

Kesällä luonnonvaraisessa pihassa kasvaa mm. tähtitalvikki ja monia muita pieniä luonnonihmeitä. Mustikoita, puolukaita ja sieniä löytyy runsaasti aivan vierestä.

Pihassa pääsee nauttimaan grilliherkuista tervalta tuoksuvassa grillauskatoksessa. Takakuistilla on myös kaasugrilli. Pihassa on frisbeegolfkoreja ja -kiekkoja, sekä tikkataulu.

Jo Tähtitalvikin sijainnin vuoksi luonnonsuojelu ja kierrättäminen on ollut meille erityisen tärkeää. Jätteiden lajitteluun olemme kiinnittäneet erityistä huomiota. Biojätteille mökillä on oma pikakompostori.

Tähtitalvikki on tasokkaasti varusteltu. Talosta löytyy kaikki tarpeellinen perusvarustus ja lisäksi mm. keskuspölyimuri, kuivauskaappi, pyykkikone, silitysrauta ja -lauta, astianpesukone, mikroaaltouuni, kaasu- ja pallogrilli.

Lapsiperheet ovat erityisen tervetulleita.  Lapsia varten on syöttötuoli, potta, pinnasänky ja vauvan kylpyamme. Portaiden alapäähän saa laitettua portin. Ulkoleikkeihin on hiekkaleluja ja sadepäivien varaksi olemme varanneet lastenkirjoja (kirjastosta kierrätettyjä..) ja joitakin leluja. Rannassa odottaa ikioma liukumäki pieniä polskijoita.

Asiakkaittemme viihtyisyyden takaamiseksi Tähtitalvikin siisteys on meille kunnia-asia. Toivommekin kaikkien asiakkaiden jättävän huvilan ja sen ympäristön yhtä siistiin kuntoon missä se on ollut sinne saavuttaessa. Loppusiivouksen voi ostaa meiltä varauksen yhteydessä hintaan 140 €. Asiakkaitten tehtäväksi jää tiskeistä huolehtiminen ja roskien lajittelu sekä tavaroitten laitto omille paikoilleen.

Talvella kansallispuistoa kiertävä hiihtolatu kulkee läheltä mökkiä. Rutajärvi on talvisin lumoavan kaunis, kuten ympäröivä metsäkin. Umpihankihiihto tai lumikenkäily on unohtumaton kokemus järven jäällä. Luistelemaan pääsee Leivonmäen kirkolle tai Rutalahden kylälle, jossa on hyvinhoidettu luistinrata ja -kaukalo. Pienen matkan päässä on perheille sopiva laskettelurinne Purnu. Reippaan ulkoilun jälkeen on mukava palata lämpimään, kaikilla mukavuuksilla varustettuun mökkiin. Tunnelmallisesti tulet takkaan ja leppoisiin löylyihin huolettomaan ja helppoon sähkölämmitteiseen sisäsaunaan.