Vuokramökki Maijala

Maijala on vuokramökki, jossa pääset irrottautumaan hetkeksi hektisestä nykymenosta. 

Varustelu
Hinta

Luonnonrauhassa Maijala-mökillä

Maijala on mökki, jossa pääset irrottautumaan hetkeksi hektisestä nykymenosta. Ei elektroniikkaa, melua ja kiirettä. Sen sijaan luonnonrauhaa, kiireetöntä puuhastelua ja mukavaa yhdessäoloa perheen, ystävien ja lemmikkien kanssa. Mökillä on mahdollista kalastaa, marjastaa, sienestää, retkeillä, uida, saunoa, soutaa, meloa (kanootti vuokrattavana), suppailla (SUP-lauta vuokrattavana) kokata, lukea, löhöillä, pelata,…ja melkein mitä vain. Mustit ja mirrit maksutta mukaan mökille!

Maijala on perinteinen, pyöröhirsinen vuokramökki, joita Suomessa 1960-70 –luvuilla rakennettiin joka niemeen ja notkoon. Se on siis myönteisellä tavalla oikeaa retroa. Siisti sisältä ja kodikkaasti, mutta konstailematta sisustettu. Kierrätys on tehty helpoksi, joten toivomme kaikkien asiakkaitten viihtyvyyden kannalta, että jokainen noudattaa ohjeita ja siivoaa myös mökin lähtiessään samaan kuntoon kuin missä se on ollut sinne tullessaan. Loppusiivouksen voi tilata myös meiltä etukäteen hintaan 75 €.

Myönnytyksenä nykyajan mukavuuksille on aurinkopaneelin avulla tuotettu sähkövalaistus ja mahdollisuus ladata kännykkä sekä invertterillä yksi pistorasia, mutta muuten mökillä on kaasuvarustus: kaasulla toimiva pakastelokerollinen jääkaappi ja kaasuliesi. Siinäpä ne olemista ja askareita helpottavat jutut ovatkin. En tarkoituksellisesti kirjoittanut ”mukavuudet”, sillä mikäs sen mukavampaa, kuin kantaa vettä kaivosta, joka sijaitsee pienen matkan päässä ja vesi on juomakelpoista. Suihku ja vesivessa puuttuvat, mutta ulkohuussi löytyy. Peseytyminen tapahtuu saunan lämmössä ja virkistävässä järvivedessä. Saunassa on puilla lämpiävä kiuas, tuvassa avotakka ja alhaalla rannassa tulentekopaikka. Puut kuuluvat vuokraan ja niitä löytyy liiteristä aivan mökin vierestä. Muurikkapannulla paistat niin herkulliset muurikkaletut, järvestä saamasi kalanvonkaleet kuin makkaratkin.

Parasta hirsimökissämme monien asiakkaiden mielestä on rauhallinen sijainti ja monet mahdollisuudet puuhata kaikenlaista tai olla vain tekemättä mitään. Naapurimökkiin ei ole näköyhteyttä, kansallispuisto on aivan vieressä ja sijainti harjujen kupeessa pienen järven rannassa luo mahdollisuudet rentoutua.

Hinta 100 €  vrk, 200 €/vkl tai 490 €/vko.